Sunday, December 4, 2011

Σήμερα 4-12-2011, καθαιρέθηκε η δυναστεία Παπανδρέου...


Αυτά που είπε σήμερα το πρωϊ στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο κ. Χρυσοχοϊδης για τον κ. Παπανδρέου, ήταν τόσο ισχυρά που απορούμε γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι για κομματικές κυρώσεις κατά του κ. Χρυσοχοϊδη, όπως φυσικά θα γινόταν σε άλλες εποχές ηγετικής ολοκληρωτικής δόξας!!!

Ο κ. Χρυσοχοϊδης κάλεσε τον κ. Παπανδρέου να αποχωρήσει τώρα αμέσως, χθες αν ήταν δυνατόν, γιατί αυτό έχει καθυστερήσει πολύ και του καταλόγισε ό,τι κακό έχει συμβεί στα δύο τελευταία χρόνια διακυβέρνησης. Αφού είπε ότι δεν εκπροσωπεί πλέον το ΠΑΣΟΚ στον ελληνικό λαό αλλά ούτε και στο εξωτερικό, είπε το πιο ισχυρό ότι: «Μόνο σε αποικία θα ήταν υποψήφιος αρχηγός ο Γ. Παπανδρέου με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα». Είπε φυσικά....
και άλλα πολλά, τα οποία εύκολα μπορείτε να πληροφορηθείτε. 

Εκείνο όμως που εμείς παρατηρούμε και το οποίο θα το δούμε στη συνέχεια είναι πως αν ο κ. Παπανδρέου δεν ζητήσει άμεσα κομματικές κυρώσεις κατά του κ. Χρυσοχοϊδη, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ήδη έχει παυτεί από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει πλέον καμία εξουσία μέσα στο κόμμα του πατέρα του και από σήμερα ουσιαστικά άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου, ώστε ο καθένας να πυροβολεί τον κ. Παπανδρέου, χωρίς καμία συνέπεια, σημειώνοντας μάλιστα και μπόνους υπέρ του καταγγέλλοντος.

Το καλύτερο πλέον για τον κ. Παπανδρέου είναι να παραιτηθεί και τυπικά (γιατί ουσιαστικά τον έχουν παύσει) άμεσα και με πολιτική ασφάλεια, γιατί σε λίγο τα πράγματα θα αγριέψουν και ίσως να αρχίσουν να αναζητούνται εκτός από πολιτικές και ποινικές ευθύνες. 



No comments:

Post a Comment

Pages

Search This Blog

Followers

Blog Archive

Total Pageviews