Saturday, December 17, 2011

Ο εθνικός εργολάβος προωθεί ως πρωθυπουργό τον Λ.Παπαδήμο και για μετά τις εκλογές!- Βρε ουστ!!!!

Μια δημοσκόπηση που επιβάλλει ως πρωθυπουργό και της επόμενης κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις εκλογές τον... Λουκά Παπαδήμο εμφανίζει η εταιρεία Marc, στην εφημερίδα "'Eθνος της Κυριακής" και καταδεικνύει πλέον με σαφήνεια τον σχεδιασμό που υπάρχει σε κάποιους κύκλους, να κυβερνά ο Λουκάς Παπαδήμος μόνιμα, χωρίς κόμμα και χωρίς ποτέ να κριθεί ο ίδιος από τον ελληνικό λαό σε εκλογές!
Συγκεκριμένα, αφού στην δημοσκόπηση (χωρίς αναγωγή επί των αναποφάσιστων) η Ν.Δ. κερδίζει την προτίμηση του 20,7%, και το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει την γνωστή εικόνα κατάρρευσης με 13%, έρχεται το κρίσιμο ερώτημα-παγίδα: Ποιον θεωρείται καταλληλότερο πρωθυπουργό: Τον Λουκά Παπαδήμο ή τον Αντώνη Σαμαρά;
Και, ως εκ θαύματος: Ο Λουκάς Παπαδήμος θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι του Αντώνη Σαμαρά με ποσοστό 54,3% έναντι 21,7% για τον πρόεδρο της ΝΔ!
Σε σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Παπαδήμος θεωρείται καταλληλότερος...
με ποσοστό 71,8%, έναντι μόλις 3,8% για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τέως πρωθυπουργό.
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 20,7%, το ΠΑΣΟΚ 13%, το ΚΚΕ 8,7%, ο ΛΑΟΣ 7,2%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,9% και ο ΣΥΡΙΖΑ 6,1%.
Άρα; Άρα, αφού κανείς δεν μπορεί να κάνει κυβέρνηση και ο Λ.Παπαδήμος είναι αρεστός τουλάχιστον στο 54,3% των πολιτών, το λογικό είναι να είναι αυτός ο επόμενος πρωθυπουργός μετά την εκλογές, αφού θα έχει πλέον και... εμπειρία.
Αφού το 60,4% των πολιτών στην ίδια δημοσκόπηση επιθυμούν κυβέρνηση συνεργασίας και μετά τις πρόωρες εκλογές!
Οι πολίτες, μάλιστα, στην δημοσκόπηση εμφανίζονται να θέλουν σε ποσοστό 57% θεωρούν θετικό ή μάλλον θετικό γεγονός το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, έναντι 36,2% που το θεωρούν αρνητικό ή μάλλον αρνητικό.
Θετική άποψη για τον Λουκά Παπαδήμο έχει το 62% των ερωτηθέντων (αλίμονο!), έναντι 29,7% που δηλώνει το αντίθετο. Σημειώνουμε ότι πολλές άλλες δημοσκοπήσεις (VPRC, GPO) καταδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο για την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Βλέπουμε λοιπόν ότι η προσπάθεια μόνιμης εγκατάστασης του Λ.Παπαδήμου στου Μαξίμου (γιατί άραγε...) μετά την αποτυχία που δείχνει να σημειώνει η προσπάθεια αναβολής των εκλογών λόγω της επιμονής του Α.Σαμαρά να τηρηθεί η συμφωνία για εκλογές τον ερχόμενο Φεβρουάριο ή Μάρτιο, αλλάζει τροπάριο και χρονολογικά μετατίθεται για μετά τις εκλογές!
Εμείς θα πούμε κάτι απλό: Και γιατί να μην βάλουν στις δημοσκοπήσεις και άλλες προσωπικότητες, όπως ο Β.Μαρκεζίνης ή  Μ.Θεοδωράκης; Για να δούμε τότε τι ποσοστό θα λάβει ο "λαοφιλής" τραπεζίτης...
(defencenet.gr)

No comments:

Post a Comment

Pages

Search This Blog

Followers

Blog Archive

Total Pageviews