Friday, December 16, 2011

Γεύμα συνεργάτη του Δ.Αβραμόπουλου με τον Τζ. Χάλακ!...

Περίεργες συναντήσεις έχουν οι συνεργάτες του Δημήτρη Αβραμόπουλου: Κορυφαίος συνεργάτης του συνέτρωγε σήμερα με τον γνωστό έμπορο όπλο και "κολλητό" της οικογένειας Γ.Παπανδρέου, Τζώρτζ Χάλακ στο restaurant "17" στο Κολωνάκι.
Στο πλέον πρόσφατο "επίτευγμα" του Τ.Χάλακ, περιλαμβάνεται το "συνοικέσιο" της κυβέρνησης Παπανδρέου με τον Ισκαντάρ Σάφα, ο οποίο εν συνεχεία αγόρασε (;) τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ), μέσω μιας σκανδαλώδους σύμβασης στην οποία συμφώνησε να πληρώνεται χωρίς να χρειάζεται ταυτοχρόνως να...
ναυπηγεί τα υποβρύχια, όπως τονίζει στην επιστολή του προς τον Ε.Βενιζέλο την οποία αποκάλυψε προχθές το defencenet.gr.
Ο κοινός φίλος των Παπανδρέου και Ισκαντάρ Σάφα, συνέτρωγε λοιπόν με τον στενό συνεργάτη του Δ.Αβραμόπουλου, την ώρα που ζητούν 108 εκατ. ευρώ από τον Δ.Αβραμόπουλο για να συνεχίσουν ... να μην ναυπηγούν τα υποβρύχια (έχει ήδη λάβει 132 εκατ. ευρώ για το πέμπτο υποβρύχιο και δεν έχει κοπεί ούτε ... λαμαρίνα)!
"Φαρμακερός" και ο βουλευτής Π.Καμμένος, σχολιάζει την αποκάλυψη του defencenet.gr στην σελίδα του στο facebook ως εξής: 
"Πληρώνουνε για υποβρύχια που σταμάτησαν να κατασκευάζονται ενώ κόβουνε τις συντάξεις από τις οικογένειες των νεκρών Ηρώων αεροπόρων. Ο Υπουργός καθηγητής συστήνει "συνάδελφο" του στους αντισυμβαλλομένους, και στο ΥΠΕΘΑ προσλαμβάνουν για δικηγόρο τον συνήγορο του Άκη και του Γιάννου. Είναι σίγουρο οτι όταν παραιτηθούν θα καταγγείλουν τα ανωτέρω όπως ο ΓΓ του οικονομικών......
(defencenet.gr)

No comments:

Post a Comment

Pages

Search This Blog

Followers

Blog Archive

Total Pageviews