Saturday, December 3, 2011

Τι είπε ο Γιώργος στο CNN


(του Νικόλαου-Κυριάκου Ζωντανού)
Σε μια ακόμη ένδειξη της επιθυμίας του να παραμείνει πολιτικά ενεργός, ανεξαρτήτως της θέσης και των αξιωμάτων που κατέχει, ο Γιώργος Παπανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στο μεγάλο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «CNN».
Η συνέντευξη Παπανδρέου έρχεται σε μια στιγμή κατά την οποία ο πρώην πρωθυπουργός κορυφώνει τη διεθνή κινητικότητά του, παρουσιάζοντας ιδεολογική πλατφόρμα για μια περισσότερο κοινωνική Ευρώπη. Ενώ, την ίδια στιγμή, επιχειρεί να αλλάξει τις αρνητικές για τον ίδιο εντυπώσεις, που προκλήθηκαν λόγω των τακτικών χειρισμών γύρω από το ενδεχόμενο διεξαγωγής δημοψηφίσματος.
Στο «CNN», ο Γιώργος Παπανδρέου διατύπωσε...
την εκτίμηση ότι η κρίση την οποία διέρχεται η Ευρώπη είναι συστημική, απειλεί τα θεμέλια της ευρωζώνης και είναι εξαιρετικά πιθανή η διάχυσή της συνολικά στην παγκόσμια οικονομία. Κάτι που, εφόσον συμβεί, θα λειτουργήσει ανασχετικά στις προσπάθειες που γίνονται για την ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «CNN» είχε προσεγγίσει με μάλλον αιχμηρό τρόπο τις τελευταίες μέρες της διακυβέρνησης Παπανδρέου, δημοσιεύοντας ρεπορτάζ με το οποίο προέτρεπε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιήσει ελικόπτερο, για να φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου.
(statesmen.gr)

No comments:

Post a Comment

Pages

Search This Blog

Followers

Blog Archive

Total Pageviews