Thursday, December 1, 2011

Πολιτική Βιβλίο-βόμβα από τον Πάγκαλο με τίτλο "Όλοι μαζί τα φάγαμε...."

«Όλοι μαζί τα φάγαμε»… Αυτός θα είναι ο τίτλος του βιβλίου-βόμβα που ετοιμάζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, και θα περιγράφει την επώδυνη διαδρομή της Ελλάδας στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, από την εθνική ευημερία στο Μνημόνιο, και την αβεβαιότητα της ύφεσης.
Τη σχετική αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπαδήμου, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή», με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέρθηκε στην ιστορική πλέον ρήση του για τις συνθετικές ευθύνες πολιτικών και πολιτών, για όσα προηγήθηκαν και οδήγησαν στην κατάρρευση της χώρας. Διευκρίνισε μάλιστα και πάλι ότι η θέση του είχε παρερμηνευτεί, καθώς δεν επέρριψε αποκλειστικές ευθύνες στους πολίτες, αλλά υπογράμμισε τη συλλογική ευθύνη πολιτικής ηγεσίας και κοινωνίας.
Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, το περιεχόμενο του βιβλίου του δεν θα είναι «στρογγυλοποιημένο», αλλά θα έχει… γωνίες. Και θα αναφέρεται ονομαστικά...
στους πολιτικούς που κατά τη γνώμη του φέρουν ευθύνη για τη διολίσθηση της χώρας στο σημερινό αδιέξοδο, με λεπτομερείς αφηγήσεις συγκεκριμένων πολιτικών περιόδων.
(statesmen.gr)

No comments:

Post a Comment

Pages

Search This Blog

Followers

Blog Archive

Total Pageviews