Friday, December 2, 2011

Η μασχάλη της Πόπης μοσχοβολά ακόμα!

Εκσυγχρονιστές, εβραιοφάγοι, μνημονιολάτρες και ο υπέροχος κύριος Φλέσσας, εναντίον του Τσίπρα!
Σε αυτά τα χώματα, κακιά σκουριά δεν πιάνει. Αναλλοίωτες θαρρείς μένουν οι αξίες, καλές ή κακές. Ο Λεωνίδας έγινε Θόδωρος και Άρης, ο Εφιάλτης Γερμανοτσολιάς και εκσυγχρονιστής. Μόνο οι προβιές αλλάζουν.
Ο κύριος της φωτογραφίας είναι από τους αγαπημένους μας. Ο κύριος Φλέσσας της περιβόητης CIVITAS που είχε αναλάβει το δύσκολο έργο χαλιναγώγησης αυτών των βρωμοελλήνων που επιχείρησαν να βλάψουν τους εκπολιτιστές μας, Σημίτη, Καραβέλλα, Χριστοφοράκο, Μαντέλη, Τσουκάτο κλπ όταν οι “φονιάδες των λαών” Αμερικάνοι αποκάλυψαν το σκάνδαλο της Siemens. 
 http://olympiada.files.wordpress.com/2010/05/mantelis.jpg?w=400&h=267Η Civitas συνεργάστηκε όπως ήταν επόμενο και με το άλλο ευαγές ίδρυμα, το ΔΝΤ που ήλθε και αυτό να ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφεραν οι Άρειοι του Αδόλφου.
Μπορεί λοιπόν οι ναζί και οι συνεργάτες τους να μετεξελίχθηκαν σε διάφορες αποχρώσεις...
της αριστεράς, από την παγκαλίζουσα μέχρι την “αντιφασιστική αντιιμπεριαλιστική” της Πόπης, τα χούγια όμως δεν κόβονται. Έτσι λοιπόν, χέρι – χέρι, οι συνεργάτες της NASiemens, οι πατριδοφάγοι και εβραιοφάγοι (φιλοφλοτίλες κατά το μνημονιακόν), αρρώστησαν με την πρωτοφανή επιτυχία της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο διαδίκτυο. Όχι, μη νομίζετε ότι τους πείραξαν οι τοποθετήσεις του Αλέξη για το ΕΑΜ, για τον Μέγα Αλέξανδρο ή τον Μάο. Η ολική ρήξη με τους νταβατζήδες* της μεγάλης ληστείας τους πείραξε, αφού είναι οι εργοδότες τους!

Έτσι, επιστράτευσαν ένα από τα τελευταία μετερίζια υπεράσπισης της ιδεολογικής καθαρότητας του μεγάλου στοχαστή Μαντέλη (διαβάστε το, έχει άφθονο γέλιο…), ξέρετε αυτούς που φεύγουν με γεμάτες βαλίτσες από την ληστεία του δημοσίου πλούτου σκούζοντας “Ο μεγαλέξανδρος, οι παπάδες, οι Τσιπραίοι, το κακό Ισραήλ, οι αγανακτισμένοι, οι δεν πληρώνω κλπ κλπ” φταίνε..
Ένα άρθρο – υβρίδιο “Πανταγιά – Nitro Κωστόπουλος”, το οποίο φρόντισε να το διαφημίσει ο αγαπημένος μας κύριος Φλέσσας της CIVITAS στο διαδίκτυο. Ξέρετε, αυτός που μας απεκάλεσε συνωμοσιολόγους όταν αποκαλύψαμε ότι συνεργαζόταν με την Siemens. Στο άρθρο μεταξύ άλλων διασκεδαστικών, αποθεώνεται η “Αθηναϊκή δημοκρατία” που κατέλυσε ο “άθλιος σφάχτης Μ. Αλέξανδρος, συνεργάτης του Τσίπρα (χεχε, τι έγινε  παιδιά, ξεχάσαμε τους δούλους;;)”, ενώ ο Αλέξης εγκαλείται επειδή δεν αποδέχεται τις …διαρθρωτικές αλλαγές!!
Υπάρχει το σκοτεινό, συνωμοσιολογικό σενάριο, να έχει προσλάβει την CIVITAS ο Τσίπρας για να τον διαφημίζει, αφού με κάτι τέτοια από το 12% θα φτάσει χαλλλαρά στο 20+. Και εμείς να τσιμπάμε σαν τα κουνέλια.

Υπάρχει όμως και η περίπτωση τα πράγματα να είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Άρα ο Γιάννος και ο Άκης αγωνίζονται ακόμα για τον σοσιαλισμό με το ψευδώνυμο “Ροΐδης”, στο οποίο εάν προσθέσουμε λίγο “Αίμα” φωτογραφίζουμε τον αγωνιστή Θόδωρο Πάγκαλο και ναι, η μασχάλη της Πόπης μοσχοβολά ακόμα παρά τα καπιταλιστικά αποσμητικά που καταπνίγουν την πηγαία έκφραση του αντιφασιστικού αγώνος…
*Αυτό που τους πείραξε ήταν το ακόλουθο εδάφιο: “Οι άνθρωποι με λεφτά στην Ελβετία, έχουν φοροδιαφύγει και συνεχίζουν να φοροδιαφεύγουν. Η λίστα που μας παρουσίασε αφορά βεβαιωμένες οφειλές που είναι δουλειά του κράτους να τις εισπράξει. Μάλιστα, μας απαγόρευσε να κοινοποιήσουμε τα ονόματα για να μην υπάρχει «ανθρωποφαγία»! Μα αυτοί που μας λένε ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο, τους νοιάζει η «ανθρωποφαγία»; Και βέβαια είμαστε σε πόλεμο. Είμαστε σε πόλεμο με τα λαμόγια! Με αυτούς που πλούτισαν εις βάρος της χώρας! Με αυτούς που έβγαζαν τις βαλίτσες στην Ελβετία.
Προσέξτε: Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ανάπτυξη, με την επιχειρηματικότητα, με το υγιές κέρδος. Με την αισχροκέρδεια έχω πρόβλημα, με την ατιμία έχω πρόβλημα, με την φοροδιαφυγή και την φοροαποφυγή έχω πρόβλημα, με τα λαμόγια που ασκούν πίεση στην πολιτική εξουσία μέσω της οικονομικής τους ισχύος και παίρνουν ευνοϊκές αποφάσεις έχω πρόβλημα, με το ότι σήμερα δεν υπάρχουν «Deals» παρά μονάχα σε έναν στενό κύκλο επιχειρηματιών σε όλη την χωρα, Για να γίνουν σήμερα επενδύσεις πρέπει να περάσουν από το παραμάγαζο του Μαξίμου το οποίο το ελέγχουν δύο τρία άτομα, τέσσερις επιχειρηματικές οικογένειες στην χώρα. Με τους νταβατζήδες έχω πρόβλημα. Με τους νταβατζήδες οι οποίοι έχουν κάτσει στο σβέρκο μας 25 χρόνια.”

No comments:

Post a Comment

Pages

Search This Blog

Followers

Blog Archive

Total Pageviews