Friday, December 9, 2011

Η Νέα Δημοκρατία ανοίγει έναν έναν τους φακέλους με τα «πράσινα» σκάνδαλα!


Στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας μπαίνουν όλο και περισσότερο τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ Χθες τρεις υπουργοί της κυβέρνησης και ένας πρόεδρος κρατικής τράπεζας (ΑΤΕ) βρέθηκαν στο στόχαστρο για τα έργα και τις ημέρες τους. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης με δήλωση του επανήλθε στο θέμα του κολλητού του Γιώργου Παπανδρέου, Ισπανού αρχιτέκτονα Αθεμπίγιο, ρωτώντας τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Παπακωνσταντίνου πώς ο "άμισθος" φίλος αποδεικνύεται έμμισθος και πώς αυτός που δεν θα έπαιρνε χρήματα εισπράττει τελικά 180.000 ευρώ .
Ο τομεάρχης MME της ΝΔ. Σίμος Κεδίκογλου επανέφερε το θέμα της EΡT, μιλώντας για σκάνδαλα που βρίσκονται σε εξέλιξη και επιφέρουν ζημιά 50.000.000 ευρώ στο δημόσιο ταμείο και ανυπολόγιστη ζημιά για την εθνική οικονομία και τη διεθνή εικόνα της χώρας, με αφορμή τα δικαιώματα μετάδοσης του Champions League και το θέμα των δορυφορικών τηλεοπτικών προγραμμάτων της EΡT.
Για την ΑΤΕ
Ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ. Νίκος Νικολόπουλος επιτέθηκε στη διοίκηση της ATEbank, με αφορμή τις μαζικές προαγωγές, και τόνισε μεταξύ άλλων:...
«Είμαστε αντίθετοι σε κάθε παλαιοκομματική πρακτική στις διαδικασίες αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, σε οργανισμούς δημόσιου συμφέροντος. Εγείρει πολλά ερωτήματα η απόφαση της διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας σε αυτή τη μεταβατική περίοδο να προχωρήσει σε ομαδικές προαγωγές στον ανώτερο βαθμό του διευθυντή και του υποδιευθυντή, δεσμεύοντας τον μηχανισμό διοίκησης της τράπεζας για τα επόμενα χρόνια. Είναι πολλές οι απαντήσεις που οφείλει η διορισμένη διοίκηση να δώσει.» Τέλος, ο γραμματέας Συνδικαλισμού της ΝΔ. Γιάννης Μανώλης, με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, καταγγέλλει ταξίδια που πραγματοποιεί γυναίκα ακτινολόγος γιατρός από την Αθήνα στη Μυτιλήνη, τα οποία πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο, την ώρα που ο σύζυγος της είναι διοικητής του νοσοκομείου του νησιού και πρώην συνδικαλιστής, και προσθέτει: «Κύριε υπουργέ, αποδεικνύεται ότι η βαθιά κρίση δεν αγγίζει το ΠΑΣΟΚ» .

(Δημοκρατία)

No comments:

Post a Comment

Pages

Search This Blog

Followers

Blog Archive

Total Pageviews