Sunday, November 27, 2011

Ο Νίκος Νικολόπουλος "κήρυξε" την έναρξη του προεκλογικού αγώνα!


ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
«Το αίτημα για άμεση διεξαγωγή εκλογών είναι αδιαπραγμάτευτο από την πλευρά μας, αλλά προπάντων από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. 
Το πότε χρονικά, είπαμε,  όταν  ολοκληρωθεί η διαδικασία επικύρωσης της συμφωνίας και η εξασφάλιση της 6ης δόσης και αμέσως μετά εκλογές!!! Αλλά ούτως ή άλλως άμεσα...»
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Αχαιός Βουλευτής της Ν.Δ κ. Νίκος Νικολόπουλος στην «αφετηριακή» συγκέντρωση της πολυπληθούς επιτροπής εκλογικού αγώνα της περιοχής Πατρών και περιχώρων, που έγινε χθες, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.
Ο Ν. Νικολόπουλος επανέλαβε ότι:...
«Σύμφωνα με τα όσα υπολόγισαν οι των οικονομικών  επιτελείων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ,  πρέπει να έχουν λήξει οι εκκρεμότητες στις 19 Φεβρουαρίου. Αν όχι, ίσως μετατεθούν για 3-4 εβδομάδες.  Οπότε, δεν χάλασε ο κόσμος.»
Ο Βουλευτής της ΝΔ είπε ότι: «Η νέα κυβέρνηση του Αν. Σαμαρά που θα προκύψει μετά τις εκλογές έρχεται να ενώσει το λαό και για να βγάλει την πατρίδα μας από την κρίση.
Η Νέα Δημοκρατία είναι το  καταφύγιο των πολιτών που φοβούνται για τα χειρότερα και δεν εκφράζονται από την μονολιθική στάση του ΚΚΕ και την ακραία του ΣΥΡΙΖΑ. 
Για τούτο θέλει  να προσεγγίσει  τη μεγάλη «δεξαμενή» των Ελλήνων ψηφοφόρων που κινούνται από τη δημοκρατική δεξιά έως τη δημοκρατική αριστερά και οι οποίοι θέλουν να τιμωρήσουν τα ψέματα του ΠΑΣΟΚ και την καταστροφική μνημονιακή πολιτική της διετίας,  αλλά λόγω μετριοπάθειας δεν επιθυμούν να παραδώσουν τη χώρα σε ακυβερνησία».
Στα στελέχη της επιτροπής εκλογικού αγώνα επίσης παρουσίασε το προγραμματικό λόγο της Νέα Δημοκρατίας, ο οποίος όπως είπε : «εκπέμπει όραμα, σιγουριά, και ηρεμία.
Η αντιπαράθεση» συνέχισε «θα πρέπει να βασιστεί στα μέτρα και στις συγκεκριμένες κοστολογημένες προτάσεις μας που αφορούν την ανάπτυξη της οικονομίας, ώστε η προσοχή του κόσμου να στραφεί στην προσδοκία της αναστροφής της χώρας, προς την ανάπτυξη. 
Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας για την Οικονομία, θα πρέπει να σχετίζεται με την αύξηση του ΑΕΠ.  Με κεντρικούς άξονες την ανάπτυξη, τη σταθερή φορολογική νομοθεσία, την παροχή κινήτρων για προσέλκυση κεφαλαίων από το Εξωτερικό και την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου. Ανακοίνωση προγραμμάτων και μέτρων μεγέθυνσης του ΑΕΠ, μέσω της ναυτιλίας, του τουρισμού, της γεωργίας και της αξιοποίησης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας (έμφαση στο πετρέλαιο, στο φυσικό αέριο και στις ΑΠΕ ) κ.α.
Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος κατέληξε : «Η Νέα Δημοκρατία, είναι εγγύηση της δημοκρατικής ομαλότητας, της εθνικής ενότητας, της ευρωπαϊκής πορείας μας, της παραμονής μας στο ευρώ και της ανάκαμψης που θα διεκδικήσουμε και θα τα καταφέρουμε να έρθει! Αν κάποιοι, επιμένουν στο πεθαμένο χθες, σας το λέω: Ας παραμείνουν κολλημένοι στο τέλμα.
Εμείς θα ξεκολλήσουμε και την πολιτική ζωή και τον λαό μας. Θα δώσουμε την ελπίδα ότι υπάρχει το καλύτερο αύριο. Και ξέρουμε όλοι, ότι υπάρχει. 
Με σημαία την Αλήθεια,  την Ανάκαμψη, την Ευρώπη, και την Αξιοπρέπεια».
Για να μπορέσει αυτός ο τόπος να ανακτήσει την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία του. Για να μπορέσουν οι Έλληνες πολίτες να δουν και πάλι το αύριο στα μάτια τους με όραμα, όνειρα, ελπίδα και αισιοδοξία, μακριά από την  απελπισία και την “μαυρίλα” που η ανάλγητη πολιτική του ΠΑΣΟΚ σκόρπισε σε κάθε σπίτι.
Ο αγώνας μας θα είναι ανένδοτος και ενωτικός. Απευθυνόμαστε σε όλους, ανεξάρτητα από το τι ψήφιζαν στο παρελθόν, ανεξάρτητα από το τι τους πλήγωσε στο παρελθόν.
Δεν είμαστε πια απλώς ένα κόμμα της Αντιπολίτευσης, που σύντομα θα γίνει κυβέρνηση, είμαστε η Παράταξη που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και τους συσπειρώνει όλους. Για να κτίσουμε μαζί το μέλλον του τόπου αυτού.
Είμαστε η εγγυήτρια δύναμη της σταθερότητας, της Ευρωπαϊκής προοπτικής  και πάνω απ’ όλα – της Αξιοπρέπειας της Πατρίδας μας!  
Τώρα όλοι οι Έλληνες προσβλέπουν σε εμάς.
Τέλος σας μεταφέρω αυτολεξεί τη δέσμευση του Προέδρου μας Αν. Σαμαρά:
Σας υπόσχομαι:
- Να κάνω ό,τι μπορώ για να υπάρξει Ανάκαμψη και διατήρηση της Κοινωνικής Συνοχής.
- Να προστατέψω ανυποχώρητα , το εθνικό συμφέρον, το δημόσιο συμφέρον και την εθνική κυριαρχία». 

No comments:

Post a Comment

Pages

Search This Blog

Followers

Blog Archive

Total Pageviews