Sunday, November 27, 2011

Αντί να αποσυρθεί επανεμφανίζεται ο κ. Παπανδρέου!!!


Το μεγαλύτερο κακό που έκανε σε μας τους Έλληνες ο κ. Παπανδρέου, είναι ότι μας εξευτέλισε διεθνώς ως διεφθαρμένους. Διαβάζουμε στο σημερινό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ότι οι Έλληνες κατάντησαν λαθρομετανάστες και όπως σημειώνει η εφημερίδα, από Αγγλία μέχρι Ντουμπάϊ και Καναδά, μας φέρονται σαν τα σκυλιά. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δίχρονης κακοδιακυβέρνησης από τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα τώρα, αντί να αποσυρθεί ήσυχα, με τον ασφαλή πολιτικό δρόμο διαφυγής που του άνοιξαν, επιδιώκει να επανεμφανιστεί και να....
παίξει καταλυτικό ρόλο, τόσο μέσα στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στη χώρα γενικότερα.


Το χειρότερο με τον κ. Παπανδρέου, εξ αιτίας του οποίου έχει αποβληθεί δια παντός από τις ελληνικές καρδιές, δεν είναι η μετατροπή του προβλήματος χρέους σε πρόβλημα δανεισμού, δεν είναι η είσοδος της χώρας στο ΔΝΤ, δεν είναι η μη τουλάχιστον εφαρμογή αυτών που ο ίδιος υπέγραψε με τους δανειστές για περιορισμό του πελατειακού κράτους, αλλά είναι ο εξευτελισμός των Ελλήνων, όταν γυρνούσε ανά την υφήλιο και κατηγορούσε τους Έλληνες για μια συστημική διαφθορά από την κορυφή μέχρι τον πάτο, όπως έλεγε ο ίδιος χαρακτηριστικά. Είναι ακριβώς αυτές οι κατηγορίες από την ίδια την ηγεσία της χώρας, οι οποίες οδήγησαν τώρα όλη την ανθρωπότητα να φέρεται στους Έλληνες σαν σε σκυλιά.

Ίσως πολλοί, από όσους διαβάζουν αυτές τις γραμμές, να το έχουν ήδη αισθανθεί, πηγαίνοντας στο εξωτερικό. Χρεοκόπησε και η Ιρλανδία, χρεοκόπησε και η Πορτογαλία, δεν πληρώνει τα χρέη της η Ισλανδία, κινδυνεύουν η Ιταλία, η Ισπανία κ.λ.π., αλλά κανείς δεν διανοήθηκε ποτέ  να πει διεφθαρμένο τον Ιρλανδό, τον Ισλανδό, το Πορτογάλο, τον Ισπανό κ.λ.π. μόνο τους Έλληνες. Κι αυτό γιατί ο ίδιος ο αρχηγός αυτού του λαού πήγε στο εξωτερικό και μας κατηγορούσε σαν τους πιο διεφθαρμένους.

Μήπως όμως έχει δίκιο τελικά ο κ. Παπανδρέου; Κι αυτό γιατί, ενώ βλέπουμε τον Ισλανδό πρώην πρωθυπουργό να τον παραπέμπουν στο Δικαστήριο απλά και μόνο για κακοδιαχείριση, εδώ ο κ. Παπανδρέου επιζητεί να επιστρέψει και το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν έτοιμα αυτιά να τον ακούσουν και ενδεχομένως και να τον ψηφίσουν.  

ΥΓ. Εμείς οι Έλληνες, αντί να καταντήσουμε λαθρομετανάστες και να μας εξευτελίζουν διεθνώς, καλό θα ήταν να παραμείνουμε εδώ και να απαιτήσουμε με κάθε μέσο, αλλαγή στο πραγματικά υπεύθυνο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και όχι να αποδεχόμαστε ότι εμείς είμαστε οι διεφθαρμένοι και να φεύγουμε από τον τόπο μας.



No comments:

Post a Comment

Pages

Search This Blog

Followers

Blog Archive

Total Pageviews