Saturday, November 26, 2011

Φιάσκο εφάμιλλο του “κουρασμένος”…

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί… από το “Διώξε τον Καραμανλή¨, στα μυστικά δείπνα! (φωτό αρχείου)

Βλέπεις λοιπόν μία εφημερίδα να πηγαίνει κόντρα στην κουστωδία των νταβατζήδων (μόνη μαζί με το “¨ΠΑΡΟΝ”) και να ζητά εκλογές εδώ και τώρα. Και πάνω που πας να δώσεις τα εύσημα, βλέπεις μέσα για άλλη μία φορά, σενάρια για “δείπνα του Καραμανλή”, για πρώην υπουργούς που συνωμοτούν και άλλα ευφάνταστα. Και αναγκαστικά θυμάσαι το φιάσκο του “κουρασμένου”, που έγινε η σημαία του εκλογικού θριάμβου του Γιώργου Παπανδρέου, μαζί με το “λεφτά υπάρχουν”.

Διώξτε τον “κουρασμένο” γιατί “λεφτά υπάρχουν”. Θα τα έφερνε ο …ξεκούραστος. Και η Ελλάδα καταστράφηκε στα χέρια επίορκων και καρχαριών.

Τώρα μας έμεινε ο διεθνής τύπος για να αποκαλύπτει ποιός πραγματικά είναι ο “κουρασμένος”, ο “κατεστραμμένος”, ο “ψυχοπαθής”. Αυτός που κάποιοι κύριοι συνεχίζουν να τον καλύπτουν ακόμα και σήμερα για να μην καταρεύσουν μαζί του.

Κρίμα πάντως κύριε Χατζηνικολάου, είναι ακατανόητος ο λόγος που κλωτσάτε την ευκαιρία να πάρετε την πρωτιά στα ΜΜ”Ε” τώρα που οι “παλαιοί” βουλιάζουν. Είναι δυνατόν να αφήνετε την εφημερίδα να χάνει την αξιοπιστία της με στοχευμένα παραμυθάκια;

“Δείπνο Καραμανλή με τα ζεύγη Βαληνάκη και Ζαγορίτη. Πρώην υπουργός πλησίασε και άρχισε να αποθεώνει τον Καραμανλή απαιτώντας την… επιστροφή του, θάβοντας παράλληλα όσους …δεν γουστάρει ο συντάκτης του παραμυθιού!”

Με ένα τηλέφωνο, κύριε Χατζηνικολάου θα μπορούσατε να μάθετε πως τέτοιο δείπνο δεν έγινε ποτέ, ενώ ακόμα και “χώρια”, έχει να γίνει από το καλοκαίρι. Κοινώς, φιάσκο η είδηση. Θα μπορούσατε να είχατε αποφύγει κύριε Χατζηνικολάου τέτοιο χτύπημα στην “αξιοπιστία” του μέσου, αρκεί να είχατε κάνει απλώς ένα τηλέφωνο… Φαίνεται όμως ότι σας απέτρεψε η “Κούραση”.

Διαβάστε επίσης: ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ”… Που είναι τα ΜΜ”Ε” της κατάντιας για να κάνουν πρωτοσέλιδο την ομολογία – βόμβα κορυφαίου υπουργού για τον Παπανδρέου;

No comments:

Post a Comment

Pages

Search This Blog

Followers

Blog Archive

Total Pageviews