Wednesday, November 30, 2011

Πανικός στη ΝΔ με εφεδρεία και μετατάξεις...


Μεθυσμένοι όλοι στη Νέα Δημοκρατία με την προσμονή της εξουσίας, την οποία περιμένουν ανυπόμονα σε λίγους μήνες, μελετούν τις δημοσκοπήσεις και έχουν αφήσει τον απόλυτο έλεγχο του κράτους στο ΠΑΣΟΚ. Συμμετέχουν σε μια συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και ενώ έχουν υποστεί όλο το πολιτικό κόστος αυτής της συμμετοχής και των άλλων πολιτικών στροφών που έχουν κάνει, εντούτοις δεν θέλουν να έχουν επί της ουσίας καμία ανάμιξη, αφήνοντας το ΠΑΣΟΚ να αλωνίζει. Από την άλλη μεριά το ΠΑΣΟΚ, έχει σιγήσει πολιτικά, αφήνοντας την Νέα Δημοκρατία να εκτίθεται, ενώ το ίδιο δουλεύει μεθοδικά στήνοντας την επόμενη εικοσαετία του στην εξουσία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το θέμα με την εφεδρεία και τις μετατάξεις. Χρειάστηκε το δικό μας χθεσινό άρθρο....
με τίτλο Αθάνατο ΠΑΣΟΚ! Μπράβο. Respect για να αρχίσουν να κινούνται εκεί στη Συγγρού. Σε τηλεφώνημα που μας έγινε από ηγετικό στέλεχος του κόμματος, μας ειπώθηκε ότι το κόμμα ασχολείται με τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τη χώρα και δεν πρόσεξε τι ακριβώς κάνει το ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια υπήρξε οργισμένη ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο του κόμματος κ. Μιχελάκη για το θέμα της εφεδρείας.

Τώρα αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι το ΠΑΣΟΚ, με το θέμα της εφεδρείας, προστατεύει το δικό του κομματικό κράτος. Ταυτόχρονα, τώρα άρχισαν να ψάχνονται στη Νέα Δημοκρατία μήπως με τις μετατάξεις, το ΠΑΣΟΚ απέσυρε από ΔΕΚΟ και Οργανισμούς που πρόκειται να καταργηθούν την κομματική του πελατεία, για να την προστατέψει στην ασφάλεια του στενού δημόσιου τομέα.

Δυστυχώς, αντί η Νέα Δημοκρατία να ασχοληθεί με όλα αυτά τα οποία άφησε να διαχειρίζεται εν λευκώ το ΠΑΣΟΚ,  προσπαθεί να στήσει διαύλους επικοινωνίας με τους ανθρώπους των ΜΜΕ για να εξασφαλίσει μέσω των ΜΜΕ την άνοδό της στην εξουσία.
Αναρωτιόμαστε όμως τι θα την κάνει την εξουσία, όταν θα έχει χάσει τη λαϊκή της βάση; 



No comments:

Post a Comment

Pages

Search This Blog

Followers

Blog Archive

Total Pageviews